fasa 1 lukisan elektrik fasa 1 pendawaian domestik fasa 1 penyelenggaraan pendawaian fasa 1 motor &

Download Fasa 1 Lukisan Elektrik Fasa 1 Pendawaian Domestik Fasa 1 Penyelenggaraan Pendawaian Fasa 1 Motor &

Post on 10-Sep-2019

14 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • HUBUNGI SEKARANG! WeChat ITPacademy

  Whatsapp +6016 647 4188

  Elaun Bula

  nan

  Keraj aan

  PELA JAR D

  APAT

  MENI KMAT

  I:

  PROG RAM

  DIPLO MA

  PALIN G

  BERP ATUT

  AN

  Pinja man

  Pemb elaja

  ran P TPK

  Pelua ng

  Peke rjaan

  Pelua ng

  Inter nship

  Prog ram P

  elaja r

  Mem perke

  nalka n

  Pelaj ar

  PENGAMBILAN MEI 2017ITP Lebuh Victoria +604 261 4257 / +604 262 8926 | info@itplv.edu.my | www.itplv.edu.myNO. 245, LEBUH VICTORIA, 10300 PULAU PINANG, MALAYSIA

  +604 261 4257 +604 262 8926

  KURSUS AKAN DATANG: LCCI | Perakaunan | Penjualan & Pemasaran | Elektronik Industri | E-Administrator | Setiausaha Undang-Undang / Setiausaha

  EE-320-2:2012 Pemasangan Elektrik & Penyelenggaraan Tahap 2 - Pemasangan Elektrik & Penyelenggaraan (Fasa 1) SKM (Sijil Kemahiran Malaysia)

  GAMBARAN KURSUS Dalam kursus ini, pelajar akan diajar mengenai perancangan, merekabentuk, membina, memasang dan mengekalkan pendawaian elektrik dan peralatan.

  KANDUNGAN KURSUS - Tahap 2 · Fasa 1 Lukisan Elektrik · Fasa 1 Pendawaian Domestik · Fasa 1 Penyelenggaraan Pendawaian · Fasa 1 Motor & Pemasangan Kawalan Motor · Fasa 1 Penyelenggaraan Peralatan Elektrik · Fasa 1 Ujian Pendawaian & Pentauliahan · Kemahiran Belajar · Microsoft Office - Word & Excel

  TEMPOH 12 bulan SYARAT KEMASUKAN PT3 / SPM atau yang setaraf atau 15 tahun dan ke atas

  ANUGERAH Selepas berjaya menamatkan setiap peringkat, pelajar akan dianugerahkan dengan kelayakan SKM oleh JPK, Kementerian Sumber Manusia dalam memperakukan kompetensi kemahiran mereka.

  PELUANG KERJAYA Kursus ini menyediakan pelajar untuk berkerja di kedai-kedai perkakas elektrik, hotel, hospital, kelab rekreasi, syarikat utiliti, dan syarikat-syarikat pembinaan dan penyelenggaraan elektrik.

  IT-020-3:2013 Sistem Komputer Tahap 3 - Sijil dalam Sistem Komputer SKM (Sijil Kemahiran Malaysia)

  GAMBARAN KURSUS Dalam program sistem komputer di peringkat sijil dan diploma, pelajar belajar untuk memasang, menyelenggara, dan membaik pulih sistem perkakasan komputer dan mengoptimumkan sistem operasi, pemandu dan kapasiti penyimpanan. Pelajar juga belajar asas-asas elektronik, rangkaian komputer dan kawalan keselamatan.

  KANDUNGAN KURSUS - Tahap 3 · Persediaan Sistem Komputer · Penyelenggaraan Sistem Komputer · Pembaikan Sistem Komputer · Pemasangan Server · Penyelenggaraan Server · Persediaan Sambungan Rangkaian Komputer · Konfigurasi Peranti Mudah Alih · Kemahiran Belajar · Pengenalan Kepada Teknologi Elektronik · Pengenalan Kepada Latihan Elektronik I

  TEMPOH 12 bulan

  SYARAT KEMASUKAN PT3 / SPM atau yang setaraf atau 15 tahun dan ke atas

  ANUGERAH Selepas berjaya menamatkan setiap peringkat, pelajar akan dianugerahkan dengan SKM (Tahap 3) oleh JPK, Kementerian Sumber Manusia dalam memperakukan kompetensi kemahiran mereka.

  PELUANG KERJAYA Graduan di peringkat kursus boleh mendapatkan pekerjaan sebagai juruteknik membaiki komputer, juruteknik komputer dan teknologi pejabat, dan pakar sokongan komputer.

  HUBUNGI KAMI:

  untuk Pembayaran PENUH YURAN KURSUS

  DISKAUN 40%

  ITP

  Cari kami di