pertandingan logo logo آ  reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi

Pertandingan Logo Logo آ  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi
Pertandingan Logo Logo آ  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi
Pertandingan Logo Logo آ  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi
Pertandingan Logo Logo آ  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi
Download Pertandingan Logo Logo آ  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi

Post on 24-Jan-2020

5 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • PERTANDINGAN MENCIPTA

  LOGOLOGO INPENS INTERNATIONAL COLLEGE

  REBUTLAH PELUANG

  ANDA!!! WANG TUNAI RM300

  PLAK & SIJIL PENYERTAAN

  +

  [ [

  CIPTA & MENANG

  2929 oktoberoktober 20142014Tarikh

  Tutup Tarikh Tutup

  TERBUKA KEPADASEMUA

  WARGANEGARA MALAYSIA

  Dapatkan Borang Penyertaan di www.inpens.edu.my

  INPENS INTERNATIONAL COLLEGE

  Untuk Pertanyaan, Hubungi Urusetia di Talian 03-3281 2619 / 2620

 • Pertandingan Mencipta Logo INPENS INTERNATIONAL COLLEGE

  SYARAT PERTANDINGAN

  Penyertaan adalah percuma dan terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 15 hingga 50 tahun. Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Walau bagaimanapun, hanya SATU logo akan dipilih sebagai pemenang. Semua ciptaan hendaklah ASLI (tidak dicedok / ditiru / diciplak) dari mana-mana logo tempatan mahupun luar negara. Pihak INPENS International College tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat tuntutan daripada pihak ketiga ke atas mana-mana pelanggaran hakcipta logo, nama dan signature dan paten logo tersebut.

  Reka bentuk logo mestilah baru dan asli serta tidak mengandungi unsur atau elemen yang boleh dianggap sensitif dan boleh menyinggung kepada mana-mana pihak. Reka bentuk yang dihasilkan hendaklah menggunakan kertas bersaiz A4 berwarna putih dan dilekatkan di atas kertas tebal berwarna hitam (mounting board). Cadangan reka bentuk logo boleh dibuat dengan menggunakan gra�k komputer mengikut format AI atau EPS sahaja. Setiap penyertaan hendaklah dikemukakan dalam bentuk ‘soft copy’ (CD) dan juga ‘hard copy’. Logo yang direka hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya DUA warna tetapi tidak melebihi LIMA warna. Logo yang direka mestilah bercirikan:

  Peserta hendaklah memberi keterangan atau penjelasan (rasional) ke atas reka bentuk dan warna yang digunakan secara padat dan ringkas. Tandatangan serta nombor kad pengenalan hendaklah dicatat di belakang hasil ciptaan masing-masing (nama tidak perlu dinyatakan). Cadangan logo hendaklah sesuai digunakan untuk tujuan:

  1.

  2.

  3.

  4.

  1.

  2.

  3.

  4. 5.

  6.

  7.

  8.

  9.

  SPESIFIKASI & REKA BENTUK LOGO

  moden dan fururistik serta menggambarkan pendidikan kemahiran dan teknikal sebagai fokus utama INPENS International College.

  Kepala surat (letterhead) Cenderahati Suit / dresses Lain-lain keperluan syarikat

   

   

 • KEPUTUSAN PANEL PENGADIL PERTANDINGAN

  Semua penyertaan adalah tertakluk kepada keputusan MUKTAMAD oleh panel pengadil dan sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan. Panel pengadil berhak mengubahsuai dan meminda reka bentuk karya yang dihantar dan terpilih sekiranya perlu. Logo yang terpilih akan digunapakai dan menjadi hak milik INPENS International College. Pihak kolej tidak akan memulangkan setiap karya yang telah dihantar sebagai penyertaan pertandingan ini.

  Semua hasil ciptaan logo yang diterima daripada peserta pertandingan adalah menjadi “HAK CIPTA” INPENS International College.

  Borang penyertaan pertandingan boleh diperolehi di kaunter penyambut tetamu di Kolej INPENS atau boleh dimuat turun melalui laman web INPENS International College iaitu www.inpens.edu.my. Borang penyertaan hendaklah dikemukakan secara terus atau pos di alamat seperti tertera di bawah sebelum / pada 29 OKTOBER 2014 jam 5.00 petang.

  Urusetia Pertandingan Mencipta Logo INPENS INPENS International College

  Jalan Semarak Bandar Baru Kuala Selangor

  45000 Kuala Selangor Selangor Darul Ehsan.

  Telefon: 03-3281 2620 / 2619

  Pemenang akan dihubungi melalui telefon. Walau bagaimapun, pihak INPENS International College berhak untuk tidak memilih pemenang dikalangan peserta yang bertanding sekiranya panel pengadil memutuskan tiada peserta yang layak dianugerahkan sebagai pemenang. Sekiranya ada, hanya SATU pemenang yang dipilih untuk memenangi pertandingan ini. Pemenang akan menerima:

  1.

  2.

  3. 4.

  1.

  2.

  1.

  2.

  TUNTUTAN HAKCIPTA

  BORANG PENYERTAAN DAN TARIKH TUTUP PENYERTAAN

  HADIAH PERTANDINGAN

  Wang tunai RM 300.00 Sijil penyertaan Sebuah plak

   

 • Pertandingan Mencipta Logo INPENS INTERNATIONAL COLLEGE Borang Penyertaan

  Perhatian:

  Sila gunakan satu borang untuk setiap penyertaan. Borang penyertaan hendaklah ditampal di belakang hasil karya dan disertakan dengan softcopy (CD).

  Nama Penuh (Seperti dalam kad pengenalan)

  ......................................................................................................................................................

  No. Kad Pengenalan:

  Alamat Kediaman :

  .......................................................................

  Telefon Bimbit: Telefon Rumah: (jika ada) :

  ....................................................................... ......................................................................

  Perakuan: Adalah saya dengan ini mengaku bahawa idea, konsep, dan penerangan berkaitan logo yang saya peroleh serta hasil karya logo yang saya sertakan dalam pertandingan ini adalah hasil usaha saya sendiri yang asli dan tidak pernah diterbitkan, disiarkan, digunakan, ditiru, atau diambil daripada mana-mana pihak atau hasil kerja orang lain. Saya juga akan bertanggungjawab sepenuhnya jika terdapat sebarang tuntutan atau apa jua bentuk tindakan daripada mana-mana pihak terhadap saya yang berkaitan logo ini.

  Tandatangan : ..................................................................

  Tarikh : ..................................................................

  ...................................................................................................................................................................................................

  ...................................................................................................................................................................................................

  ...................................................................................................................................................................................................Negeri:Poskod: