baaz mediakit 2016

6
platform voor CEO’s, ondernemers & hoger management MEDIAKIT 2016 Wat hebben alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Het antwoord is simpel: ondernemers met visie en persoonlijkheid, die goed om zich heen kijken. Voor deze mensen is Baaz hét platform. Baaz inspireert, informeert, netwerkt en zet aan tot nadenken. 4 x per jaar met een exclusief magazine en 24 uur per dag online. Voor 91.750 managers, ondernemers en CEO’s is Baaz een gewaardeerde partner. We nodigen u uit om daar als adverteerder bij aan te schuiven. INSPIREER 91.750 INNOVATIEVE ONDERNEMERS ‘Ik neem graag risico’s’ Boris Veldhuijzen van Zanten, CEO The Next Web

Upload: clipboard-publishing

Post on 24-Jul-2016

244 views

Category:

Documents


4 download

DESCRIPTION

www.baaz.nl

TRANSCRIPT

  • platform voor CEOs, ondernemers & hoger management

    MEDIAKIT2016

    Wat hebben alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Het antwoord is simpel: ondernemers met visie en persoonlijkheid, die goed om zich heen kijken. Voor deze mensen is Baaz ht platform. Baaz inspireert, informeert, netwerkt en zet aan tot nadenken. 4 x per jaar met een exclusief magazine en 24 uur per dag online. Voor 91.750 managers, ondernemers en CEOs is Baaz een gewaardeerde partner. We nodigen u uit om daar als adverteerder bij aan te schuiven.

    INSPIREER

    91.750INNOVATIEVE ONDERNEMERS

    Ik neem graag risicosBoris Veldhuijzen van Zanten, CEO The Next Web

  • BAAZMEDIAKIT

    2016

    De lezerDe abonnees en volgers van Baaz behoren bijna exclusief tot de top van ondernemingen: CEO's, (hoger) management en directeur-eigenaren. Een groot deel van de abonnees van het magazine is speciaal geselecteerd. Maar er zijn ook veel meelezers. Baaz magazine is een stijlvol magazine, dat op vergadertafels en bij recepties wordt neergelegd.

    Platform voor ondernemers in actieBaaz is er voor ondernemers tijdens de meest cruciale perioden van hun bedrijf: tijdens de startfase en tijdens de eerste grote groeifase na ongeveer drie jaar. Juist dan is er behoefte om te zien hoe anderen het doen en wat experts hebben te zeggen over zaken als technologie, strategie, financin, risicomanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en marketing & sales. Die kennis geeft ze de inspiratie om de juiste beslissingen te nemen. Netwerken en kennis delen wordt daarbij steeds belangrijker, Daarom is Baaz ook prominent actief op de sociale media en met de eigen website en app. Zo is Baaz steeds meer een permanent verlengstuk van de ondernemer.

    Business lifestyleEen ondernemer is 24 uur per dag ondernemer. Baaz besteedt daarom ook veel aandacht aan business lifestyle. Zakelijke reisbestemmingen, autos, fashion en food & drink zijn vaste onderwerpen in zowel het magazine als op de digitale kanalen van Baaz. We behoren graag tot de eersten die een nieuwe trend signaleren voor onze lezers. Ook hier kunt u als adverteerder een belangrijke rol bij spelen en we staan open voor verschillende vormen van partnerschap.

    Mogelijkheden voor adverteerdersMet Baaz bereikt u ondernemers en andere beslissers in de start- of innovatiefase van hun bedrijf. Als adverteerder bieden we u veel mogelijkheden om met die interessante doelgroep in contact te komen. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

    Samenwerking en promotieBaaz magazine werkt samen met partners als MVO Nederland, het Erasmus Centre for Entrepreneurship, JongOndernemen, ONL/Nationale Ondernemersdag voor o.a. het delen van content en delen via social media. Extra exemplaren van het magazine worden verspreid via deze kanalen, wat zorgt voor een extra groot en breder bereik. Om nieuwe lezers te werven, verspreidt Baaz het magazine regelmatig onder bezoekers van toonaangevende beurzen, events & colleges.

  • PLATFORM:FEITEN &CIJFERS

    Zakelijke beslissers lezen van papier.Bron: Decision Makers Survey (DMS) 2014 2015

    Gedrukt magazineJaargang 11

    Frequentie 4 x per jaar

    Oplage 53.750

    Bereik 75.000

    Verspreiding via partners, evenementen en een geselecteerde doelgroep van 22.000 ondernemingen in de startfase en het derde jaar na oprichting.

    Onlinewww.baaz.nl 15.000 bezoekers per maand

    Social media 2.000+ totaal bereik (Twitter, LinkedIn, Facebook)

    Nieuwsbrief 25.000+ ontvangers

    TotaalbereikBaaz bereikt met het gedrukte magazine en online in totaal 91.750 ondernemers

    Leeftijdsverdeling18 24 11%25 34 29%35 44 31%45 54 17%55 64 12%

    OpleidingHBO+

  • Voor CEOs, ondernemers en C-level managers:Baaz inspireert ondernemers tot daden en zet ze aan tot denken. Van Financials tot Automotive en van International Business tot Risk management: In 2016 is Baaz het platform!

    OnlineZakendoen gebeurt allang niet meer alleen maar tussen vier muren. Baaz is ook de gids voor online ondernemers en wijst hen de weg. We houden de vinger aan de pols bij ontwikkelingen als het semantische web, social media, webshops, SEO en e-commerce en belichten dit vanuit strategic busi-ness-oogpunt.

    Sales & MarketingNieuwe kansen vinden en je huidige kansen benutten. Slim omgaan met social media, je product vermarkten en je merknaam opbouwen. Zonder sales en marketing kun je de hoogste torens bouwen, maar beklimt niemand ze.

    Lifestyle & FashionNaast harde business topics in Baaz ook genoeg aandacht voor andere zaken. Want ondernemen is geen baan, het is je lifestyle en is verweven met alles wat je doet. Van Fashion en vakan-ties tot gadgets en de betere whisky.

    LeidinggevenLeidinggeven is de neuzen dezelfde kant opzetten. Beslissingen durven nemen en fouten durven maken. Hoe word je een betere manager en organi-seer je je businesss?

    TechnologieJe business kan niet zonder de juiste technologische hulpmiddelen. Baaz wijst de weg in de wereld van IT en tilt techniek naar een strategisch niveau

    MVOIeder bedrijf van een beetje formaat zou aan MVO moeten doen. Niet alleen voor je imago, maar ook voor de rest van de wereld. En voor je portemonnee. Wij laten zien hoe.

    Pijlers 2016

    International businessDe grens overgaan, je nek durven uitsteken in het buitenland. Het vergt lef, kennis en een beetje geluk. Leren van de big boys, bruikbare tips, slimmer reizen en levensvatbare business strategies voor over de grens.

    Business strategyGa je linksom of rechtsom? Met welke kansen en bedreigingen krijg je als ondernemer te maken. En hoe gaan de grote jongens daar mee om? Ondernemen is keuzes maken, en Baaz helpt je daarbij.

    Financials & BankingHet werkt simpel: zonder cash geen business. Hoe kom je aan geld? Maar ook: hoe kunnen financiele instellingen je helpen met het op poten zetten of verder brengen van je zaak.

    Kennis & innovatieNederland draait op een kenniseconomie. Ondernemen is daarom ook investeren in jezelf en je medewerkers, ook als je buiten de landsgrenzen gaat. Continu bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, zorgen voor de juiste know-how en het opvijzelen van vaardigheden is nodig om te overleven en te innoveren.

    AutomotiveBaaz bericht iedere editie over de nieuwste ontwikkelingen rondom automotive. Flagship cars, leasing, elektrisch rijden, fleet management en slimmer omgaan met belasting en brandstof.

    Risk managementAls ondernemer wil je weten waar risicos liggen. Maar ook hoe je jezelf er tegen kunt beschermen en hoe je eventueel gedaan leed zo goed mogelijk kunt herstellen. Denk aan insurance, maar ook dataveiligheid en privacy.

    PIJLERS2016

    ONDERNEMEN, INNOVEREN

    Editie 1 Het mkb van de toekomst verschijnt 25 maart

    Editie 2 Groeien met je bedrijf verschijnt 2 juni

    Editie 3 Overstapgids verschijnt 8 september

    Editie 4 MVO en innovatie verschijnt 10 november

    Eindejaarspecial - verschijnt 28 december

    Baaz Magazine, het platform voor CEOs, ondernemers en hoger management en WINMAG Pro Magazine, het platform over Professional Computing & Management slaan de handen ineen. Vorig jaar is er al flink uitgepakt met de ICT special en ook dit jaar komen we wederom met een speciale editie. Beide magazines brengen hun sterke punten samen in een unieke special over ondernemen en automatiseringsvraagstukken.

    Redactionele kalender

  • BEREIK & DE DOELGROEP LEEFTIJDSVERDELING

    GE

    SL

    AC

    HT

    HBO+Opleiding

    platform voor CEOs, ondernemers & hoger management

    18-24

    25-34

    Via partners, evenementen en een geselecteerde doelgroep van 22.000 ondernemingen in de startfase en het derde jaar na oprichting.

    35-44

    45-54

    55-64

    BEREIK

    OPLAGE

    FUNCTIE LEZERS BAAZ MKB BEREIK BEDRIJFSGROOTTE

    BRANCHES WERKZAAM

    MAN

    VROUW

    FREQUENTIE

    PER JAAR

    JAARGANG

    4xVERSPREIDING

    MANAGERSONDERNEMERS

    EN CEOS

    Zakelijke Dienstverlening Informatie-

    technologie

    Groot- /detailhandel Communicatie/media

    9% Management Automatisering

    68% Directie/CEO/Management12% Management Marketing/pr/reclame11% Management Advies/beleid

    100+ FTES

    50-100 FTES

    1-50 FTES

    54% 34%

    12%

    68% 12%

    11%

    9%

    Baaz is een uitgave van Clipboard PublishingDelftweg 147, 2289 BD Rijswijk, NederlandTel: +31(0)15 7600.700 [email protected] www.clipboard-publishing.nl

    BAAZ

  • UitgeverLinda Oenema

    [email protected] : +31(0)15-7600.700

    Concept en idee

    Jascha [email protected]

    Tel : +31(0)15-7600.771

    RedactieLucas Boon

    Peter GuldenpfennigJoni Hendrix

    Mark HofmanMaarten Jacobi

    Thomas KouveldMark Moed

    [email protected] : +31(0)15-7600.707

    Marketing & PR

    Tim BeemerGiancarlo Idili

    [email protected] : +31(0)15-7600.700

    Vormgeving

    Martijn HerremansLloyd TroostRon de Vos

    Sales

    Bart ArkesteijnManon van den Enden

    Mitchell KoymansJascha Vink

    [email protected]: +31(0)15 7600.770

    Traffic

    Linda [email protected]

    Tel : +31(0)15-7600.700

    DrukkerijSenefelder Misset

    Doetinchem

    Distributie NederlandBetapress BV, Gilze

    Distributie BelgiImapress NV, Turnhout

    Partners:

    Baaz is een uitgave vanClipboard Publishing Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk, NederlandTel: +31(0)15 [email protected]