rpel flyer (bm)

Click here to load reader

Post on 02-Sep-2015

254 views

Category:

Documents

5 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Resume Learning Brochure

TRANSCRIPT

 • TUKAR KEMAHIRAN, PENGETAHUAN DAN PENGALAMAN ANDA KE DIPLOMA YANG DIIKTIRAF

  GBCC mewakili 4 kolej terbesar kerajaan British merangkumi di Wales, England, Scotland dan Ireland. Bersama-sama, kursus yang dijalankan GBCC melebihi daripada 2,000 kursus. GBCC menjalankan Latihan Penilai yang pertama di Hotel Hilton Petaling Jaya dari 7 hingga 11 April 2014.

  Hari ini kami mempunyai 1500 Penilai Bertauliah di seluruh negara untuk menjalankan Penilaian RPEL dalam bidang pekerjaan yang luas: Perniagaan, Kewangan, ICT, Pengilangan, Pengurusan, Pentadbiran, Pelancongan, Pengiklanan, Pengangkutan, Insurans, Automotif, dan lain-lain.

  Jika anda mempunyai minimum 5 tahun pengalaman eksekutif / pengurusan penyeliaan yang berkaitan dengan pekerjaan semasa anda ditambah sekurang-kurangnya 2 orang pekerja bawahan dan boleh menghasilkan bukti kompetensi andadalam kerja, anda layak untuk dinilai dengan segera untuk GBCC Tahap 4 Diploma.

  GBCC Tahap 4 Diploma memberikan kemasukan ke Tahun Akhir Ijazah Am di kolej-kolej GBCC bagi ijazah yang berkaitan. Rakan institusi pendidikan tinggi tempatandan antarabangsa kami juga menerima GBCC Tahap 4 Diploma untuk kemasukan ijazah secara online.

  Inisiatif RPEL disokong oleh Kementerian Sumber Manusia Malaysia melalui Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB). Yuran untuk GBCC Tahap 4 Diploma adalah sebanyak RM3,500. Anda layak memohon pinjaman penuh daripada Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran (PTPK), Kementerian Sumber Manusia.

  Ini adalah satu projek pembangunan negara yang membawa harapan untuk meningkatkan kemahiran 700,000 tenaga kerja semasa kepada Tahap 4 Diploma pada akhir tahun 2015.

  Carta Aliran RPEL

  Lengkapkan Borang Calon dan kembalikan ke pejabat urusan untuk kelulusan dari GBCC. Calon menjalankan penilaian kendiri. Jika positif, calon itu memohon Skim PSMB atau pinjaman dari PTPK. Tarikh penilaian dan tempat akan ditetapkan. Penilai Bertauliah akan menilai calon. Pejabat urusan menghantar penilaian dan semua dokumen kepada GBCC untuk kelulusan. GBCC mengeluarkan Tahap 4 Diploma untuk calon yang berjaya.

  1.

  2. 3.

  4. 5. 6.

  7.

  Jangan Terlepas Peluang Ini! Dapatkan Diploma dari UK Sekarang! Melalui Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu

  Tingkat 7, Wisma PSMB, Jalan Beringin, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur 03-2096 4750/ 4751/ 4752 03-2095 0081 [email protected]

  National Upskilling Committee

  Jangan tunggu lagi! Dengan kelayakan yang diiktiraf seluruh dunia, peluang menanti anda. Hubungi Sekarang!