presentation1 - copy

of 2 /2
En. SALAM PERPISAHAN Daripada Tanda Kenang-Kenangan daripada

Author: zednal-hazmi

Post on 03-Dec-2015

224 views

Category:

Documents


2 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

kAD uCAPAN

TRANSCRIPT

PowerPoint Presentation

En.

SALAM PERPISAHAN

Daripada

Tanda Kenang-Kenangan daripada

"Seuntai kata kami ucapkan untuk dirimu pahlawan umat, pembimbing setiap manusia dan penerang kehidupan. Terima kasih atas ilmu yang telah diberikan . Jasa-jasamu akan selalu kami kenang sampai bila-bila."

"Terima kasih kami ucapkan kepadamu atas jasa-jasamu. Pengorbanan waktu, Sebuah niat suci yang mulia Dan dirimu rela tinggalkan anak-anakmu. Demi bimbingan ilmu untuk kami semuanya. Semoga Tuhan membalas jasa muliamu."

"Sudah sekian tahun lamanya kita bersama, ikatan pensyarah dan murid. Semua tak kan pernah terlupakan. Dirimu pensyarah terbaik bagi kami yang akan selalu dikenang selamanya. Biarkan ini menjadi cerita indah kami di bumi IPGKKB ini.

"Ayunan langkah dihentakan setiap hari. Keringat dingin tercucur deras di atas letih tubuhmu. Namun dirimu tak pernah lelah dengan semua itu. Kerana inginkan kami sukses di masa depan nanti. Terima kasih untuk itu dan semuanya.

"Nasihat dan bimbingan tulus darimu, akan kami kenang selalu untuk selamanya. Jasa-jasamu begitu mulia, dirimu akan menjadi pensyarah terbaik kami sepanjang masa. Terima kasih wahai pensyarah kami, En. Mohamed Shari bin Yusoff.Tanda Kenang-Kenangan daripada