ppt 2011 t4

Click here to load reader

Post on 14-Apr-2015

61 views

Category:

Documents

7 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

SMK (F) BESOUT ANALISA MATA PELAJARAN KELAS PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

Bi l

Bil Calon Mata Pelajaran Daft ar 161 23 161 27 12 44 27 44 49 23 161 44 161 143 Am bil 155 22 156 27 11 44 27 42 43 23 155 42 154 126 T H 6 1 5 0 1 0 0 2 6 0 6 2 7 1 7 Bi l 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

A+ % 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 Bi l 0 0 5 0 0 0 0 0 1 0 0 0 4 0

A % 0.0 0 0.0 0 3.2 1 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 2.3 3 0.0 0 0.0 0 0.0 0 2.6 0 0.0 0 Bi l 2 0 7 0 0 0 0 0 0 0 2 0 1 1 0

A% 1.2 9 0.0 0 4.4 9 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 1.2 9 0.0 0 7.1 4 0.0 0 Bi l 1 0 2 2 0 1 0 0 0 1 0 1 0 9 5

B+ % 0.6 5 0.0 0 14. 10 0.0 0 9.0 9 0.0 0 0.0 0 0.0 0 2.3 3 0.0 0 0.6 5 0.0 0 5.8 4 3.9 7 Bi l 6 0 2 4 1 0 0 2 1 1 1 2 0 8 2

B % 3.8 7 0.0 0 15. 38 3.7 0 0.0 0 0.0 0 7.4 1 2.3 8 2.3 3 4.3 5 1.2 9 0.0 0 5.1 9 1.5 9 Bi l 6 1 9 5 4 0 3 1 1 0 1 1 1 3 8

C+ % 3.8 7 4.5 5 5.7 7 18. 52 36. 36 0.0 0 11. 11 2.3 8 2.3 3 0.0 0 0.6 5 2.3 8 8.4 4 6.3 5 Bi l 1 8 1 2 3 6 0 2 1 4 1 2 4 5 1 3 1 3 5 4 2

C % 11.6 1 4.55 14.7 4 22.2 2 0.00 4.55 51.8 5 28.5 7 9.30 21.7 4 8.39 2.38 22.7 3 33.3 3 Bi l 2 4 9 2 1 9 5 1 8 5 1 2 6 1 0 1 8 6 2 6 2 6

D % 15. 48 40. 91 13. 46 33. 33 45. 45 40. 91 18. 52 28. 57 13. 95 43. 48 11. 61 14. 29 16. 88 20. 63 Bi l 2 4 1 0 1 6 4 0 2 2 3 1 5 1 2 1 2 3 3 1 7 3 5

E % 15.4 8 45.4 5 10.2 6 14.8 1 0.00 50.0 0 11.1 1 35.7 1 27.9 1 4.35 14.8 4 7.14 11.0 4 27.7 8 Bi l 7 4 1 2 9 2 1 2 0 1 1 7 6 9 5 3 1 3 1 8

G % 47. 74 4.5 5 18. 59 7.4 1 9.0 9 4.5 5 0.0 0 2.3 8 39. 53 26. 09 61. 29 73. 81 20. 13 6.3 5

Lulus Bil 81 21 % 52.2 6 95.4 5

Gagal Bi l 7 4 1 2 9 2 1 2 0 1 1 7 6 9 5 3 1 3 1 8 % 47. 74 4.5 5 18. 59 7.4 1 9.0 9 4.5 5 0.0 0 2.3 8 39. 53 26. 09 61. 29 73. 81 20. 13 6.3 5

GPM P

1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 0 1 1 1 2 1 3 1 4

BAHASA INGGERIS BIOLOGI BAHASA MELAYU EKONOMI ASAS EKONOMI RUMAH TANGGA FIZIK GEOGRAFI KIMIA KESUSATERAAN MELAYU LUKISAN KEJURUTERAAN MATEMATIK MATEMATIK TAMBAHAN PENDIDIKAN ISLAM PENDIDIKAN JASMANI & KESIHATAN

7.71 7.41 5.77 6.59 6.09 7.55 6.15 7.00 7.63 7.22 8.15 8.48 6.21 6.74

12 81.4 7 1 25 10 42 27 41 26 17 60 11 92.5 9 90.9 1 95.4 5 100. 00 97.6 2 60.4 7 73.9 1 38.7 1 26.1 9

12 79.8 3 7 11 93.6 8 5

1 5 1 6 1 7 1 8 1 9 2 0 2 1 2 2 2 3

PERDAGANGAN PENDIDIKAN SENI VISUAL REKACIPTA SEJARAH SIVIK DAN KEWARGANEGARAAN SAINS SAINS PERTANIAN TEKNOLOGI MAKLUMAT TASAWWUR ISLAM

48 50 41 161 136 116 34 20 52

38 50 41 157 128 109 34 20 52

1 0 0 0 4 8 7 0 0 0

0 0 0 0 4 0 0 0 2

0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 3.1 3 0.0 0 0.0 0 0.0 0 3.8 5

0 0 0 1 9 0 3 0 9

0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.6 4 7.0 3 0.0 0 8.8 2 0.0 0 17. 31

0 0 0 0 7 0 2 0 4

0.0 0 0.0 0 0.0 0 0.0 0 5.4 7 0.0 0 5.8 8 0.0 0 7.6 9

0 0 0 4 2 2 0 2 1 7

0.0 0 0.0 0 0.0 0 2.5 5 17. 19 0.0 0 5.8 8 5.0 0 13. 46

1 1 0 6 1 5 0 2 1 3

2.6 3 2.0 0 0.0 0 3.8 2 11. 72 0.0 0 5.8 8 5.0 0 5.7 7

0 4 1 9 2 5 1 0 1 5

0.0 0 8.0 0 2.4 4 5.7 3 19. 53 0.9 2 0.0 0 5.0 0 9.6 2

3 2 2 9 2 3 1 8 7 6 6 7

7.89 44.0 0 21.9 5 14.6 5 14.0 6 6.42 17.6 5 30.0 0 13.4 6

1 0 1 2 1 8 2 7 1 5 1 4 8 9 6

26. 32 24. 00 43. 90 17. 20 11. 72 12. 84 23. 53 45. 00 11. 54

9 7 1 1 2 6 5 3 9 8 2 6

23.6 8 14.0 0 26.8 3 16.5 6 3.91 35.7 8 23.5 3 10.0 0 11.5 4

1 5 4 2 6 1 8 4 8 3 0 3

39. 47 8.0 0 4.8 8 38. 85 6.2 5 44. 04 8.8 2 0.0 0 5.7 7

23 46 39 96

60.5 3 92.0 0 95.1 2 61.1 5

1 5 4 2 6 1 8 4 8 3 0 3

39. 47 8.0 0 4.8 8 38. 85 6.2 5 44. 04 8.8 2 0.0 0 5.7 7

7.87 6.64 7.10 7.43 4.68 8.16 6.00 6.35 4.50

12 93.7 0 5 61 31 20 49 55.9 6 91.1 8 100. 00 94.2 3

ANALISA KEPUTUSAN MURID T4 PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

Bi Nama Murid l

Kelas

Bil MP Amb il 10 9 9 10 9

Bilangan Gred A + A AB + 1 2 B C + 2 2 3 2 3 C D E G T H

Juml ah Mark ah 646 586 554

Perat us

Keputu GPC san 4.2 0 4.3 3 4.6 7 4.8 0 4.8

Pencapaian

1 2 3 4 5

AFIFAH YUSRA BINTI KAMARUDIN NOR FATIHAH BINTI MUSA SITI NUR HALWA BINTI HASHAN FARIDAH BINTI HAMDAN NUR AIN RAMIAH BINTI

SAINS_ 1 ANGG ERIK ANGG ERIK ANGG ERIK ANGG

2 1 1 1 1 1

2 1 2

2 2 2 2 2

1 1 1 1 2 1

64.60 65.11 61.56 61.40 60.44

LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

2[A] 1[B+] 2[B] 2[C+] 2[C] 1[D] 1[A+] 2[B+] 1[B] 2[C+] 2[C] 1[D] 1[A+] 2[B] 3[C+] 2[C] 1[D] 1[A] 2[B+] 1[B] 2[C+] 2[C] 1[D] 1[E] 1[A] 1[A-] 3[C+] 2[C] 2[D]

2

1

614 544

MOHAMMAD ALI 6 7 8 9 1 0 1 1 1 2 1 3 1 4 1 5 1 6 1 7 1 8 1 9 2 0 2 1 2 2 NOR EMYLINA BINTI ABD. LATIF FATIN AMIRAH BINTI ABD WAHAB NURUL ATIKAH BINTI MAT SALLEH FATIN NORAZIRA BINTI ISMAIL MOHAMMAD FAIZ BIN ZAINNUDIN MUHAMAD FAISZULHELMI B JOHARI NUR SYAFIKAH BINTI HUSSIN NOR DIANA BINTI ISMAIL NORHADAINA BINTI AHMAD BASAR SITI UMAIRAH BINTI MOHD HISAMUDDIN AZURA BINTI MOHD ISA NURUL SHAHIRA BINTI ARBAIN SITI NORSHAHIRA BINTI SHAHARUDIN NURAZIRAH BINTI NOPIAH AIZUDDIN BIN HUSSAIN SYED RAZALI BIN SYED JAMALUDDIN MUHAMAD NUR AIMAN BIN MOHD KASSIM

ERIK SAINS_ 1 SAINS_ 1 SAINS_ 1 CEMPA KA ANGG ERIK ANGG ERIK SAINS_ 1 SAINS_ 1 ANGG ERIK ANGG ERIK ANGG ERIK SAINS_ 2 SAINS_ 1 SAINS_ 2 SAINS_ 1 ANGG ERIK SAINS_ 1 10 10 10 9 9 10 10 10 9 9 10 10 10 10 10 10 10 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 2 1 1 1 2 1 1 2 2 1 1 1 2 2 1 1 1 1 1 2 1 1 2 1 1 1 1 1 3 3 2 1 4 2 2 5 3 3 3 3 4 1 3 2 2 2 2 3 1 4 2 3 1 1 2 1 1 1 1 1 1 3 2 3 3 3 2 3 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 579 592 553 524 510 564 548 516 512 489 558 542 538 533 539 520 519 57.90 59.20 55.30 58.22 56.67 56.40 54.80 51.60 56.89 54.33 55.80 54.20 53.80 53.30 53.90 52.00 51.90 LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

9 4.9 0 5.0 0 5.3 0 5.3 3 5.3 3 5.4 0 5.4 0 5.4 0 5.4 4 5.4 4 5.5 0 5.5 0 5.5 0 5.5 0 5.6 0 5.6 0 5.6 0 1[A] 1[A-] 1[B+] 1[B] 3[C] 3[D] 2[A-] 2[B] 1[C+] 2[C] 3[D] 2[A-] 1[B] 3[C+] 3[D] 1[G] 1[B+] 1[B] 3[C+] 2[C] 2[D] 1[A-] 1[B+] 2[B] 1[C] 3[D] 1[E] 1[A-] 1[B+] 1[B] 1[C+] 4[C] 1[D] 1[G] 1[A] 1[A-] 1[B] 1[C+] 2[C] 3[D] 1[G] 1[A] 1[A-] 2[B+] 2[C] 1[D] 1[E] 1[G] 1[TH] 1[A] 1[B] 1[C+] 5[C] 1[G] 1[A] 1[B+] 1[B] 3[C] 2[D] 1[G] 1[A] 1[B] 2[C+] 3[C] 2[D] 1[E] 2[B+] 2[B] 3[C] 2[D] 1[G] 1[A] 1[A-] 1[B] 3[C] 3[D] 1[G] 1[A] 1[A-] 1[B] 4[C] 1[D] 1[E] 1[G] 2[A-] 2[C+] 1[C] 4[D] 1[E] 1[A] 1[B+] 1[B] 3[C] 2[D] 2[E] 1[A] 1[A-] 1[B+] 2[C] 3[D] 1[E] 1[G]

2 3 2 4 2 5 2 6 2 7 2 8 2 9 3 0 3 1 3 2 3 3 3 4 3 5 3 6 3 7 3 8 3 9 4

NORAZIDA BINTI SALEHUDIN NURUL NAJIHA BINTI MOHAMAD NAJIB NORDIANA BINTI MOHD NOR NURUL HUSNA BINTI ABD MANAP NOR AINI BINTI MOHD GAPOR NUR HIDAYAH BINTI RAFIE MOHAMAD AZHARISHAH BIN SATAR NOR SHAHIRAH BINTI MOHD SUPIAN HANANI BT ABDUL HAMID NORAMIZA BINTI ABDUL WAHAB KHALIJAH BINTI MOHD HASSAN MUHAMMAD SHAIFUL IZLAN BIN YAHAYA AINUL HIDAYAH BINTI ISMAIL NURUL SYAHIDA BINTI ISMAIL MUHAMAD HAZIQ BIN MAT RASHID MUHAMAD IERHAM BIN ABD MANAN NOR RASHIDA BINTI ABDULLAH NURUL FARAHIN BINTI A. HAMID

SAINS_ 2 ANGG ERIK SAINS_ 1 SAINS_ 2 CEMPA KA SAINS_ 1 SAINS_ 2 ANGG ERIK CEMPA KA SAINS_ 1 SAINS_ 1 ANGG ERIK SAINS_ 2 ANGG ERIK SAINS_ 2 SAINS_ 2 SAINS_ 1 SAINS_

10 9 9 10 9 10 10 10 9 10 10 10 10 9 10 10 10 10 1 1 2 1

3

1 1

1 4

1 2 2

2 1

2

515 489 3 393 524 479

51.50 54.33 43.67 52.40 53.22 53.60 54.50 51.10 51.78 51.30 51.00 48.90 46.30 51.33 50.00 48.20 48.70 48.50

LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

5.6 0 5.6 7 5.6 7 5.7 0 5.7 8 5.8 0 5.9 0 5.9 0 6.0 0 6.0 0 6.1 0 6.1 0 6.1 0 6.1 1 6.2 0 6.2 0 6.3 0 6.3

3[A-] 1[B+] 1[C] 1[D] 2[E] 2[G] 1[A] 1[B] 4[C] 2[D] 1[E] 2[A-] 2[B+] 2[D] 3[TH] 2[A] 2[C+] 1[C] 2[D] 2[E] 1[G] 3[B] 2[C] 4[D] 1[B+] 1[B] 2[C+] 2[C] 3[D] 1[E] 1[B] 1[C+] 6[C] 2[D] 1[A] 1[B+] 4[C] 1[D] 3[E] 1[B+] 2[C+] 3[C] 2[D] 1[G] 1[A-] 1[B+] 3[C] 4[D] 1[G] 1[A-] 1[B] 2[C+] 1[C] 2[D] 2[E] 1[G] 1[A] 1[B] 2[C] 5[D] 1[G] 3[B+] 1[B] 1[C] 3[E] 2[G] 1[B+] 2[C+] 2[C] 3[D] 1[G] 1[B+] 2[C+] 1[C] 5[D] 1[E] 1[B] 2[C+] 3[C] 3[D] 1[G] 1[B+] 1[C+] 4[C] 1[D] 3[E] 1[B+] 1[B] 1[C+] 2[C] 2[D]

2

2 2 3 1 1 1 1 1 2 2 1 1 2 2 6 4 3 3 1 1 3 1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 1 1 2 1 2 1 2 1 3 4 2

2 4 3 2 1 2 4 2 5

2

1

1

536 545

3 1 1 2 1 1 3 2 1 1 1 3 2 1

511 466 513 510 489 463 462 500 482 487 485

1 1

1

3 5 3 1 2

0 4 1 4 2 4 3 4 4 4 5 4 6 4 7 4 8 4 9 5 0 5 1 5 2 5 3 5 4 5 5 5 6 5 7 NURFITRAH BINTI ISHAK NUR SAFIQAH BINTI ABDULLAH SITI MUNIRAH BINTI ABDUL KHIR NURUL SYIFA BINTI ABDOLL RAHIM HAZANIN FAZIRA BINTI HAYAZI NUR EMILEEZA BT MOHD HASSAN ASHARI MOHAMAD NASIRUDDIN BIN ABD RAHIM MUFRIN BIN MAT ISA NOR AZIRA BINTI MOHD ISA MOHD AISAMUDIN BIN NORKHAIDI MUHAMAD FAUZI BIN MOHD SAID SHAKILA SHAZLIN BINTI AHMAD PAHAMI NURNADHIRAH BINTI NORAZLAN SITI NURATIQAH BINTI MAN MOHAMAD SHAWAL BIN HALIM UMI SARAH BINTI MOHD TAHARIN MOHAMAD SHAHADAN BIN ABU BAKAR

1 SAINS_ 1 SAINS_ 2 SAINS_ 2 CEMPA KA SAINS_ 1 SAINS_ 1 SAINS_ 1 SAINS_ 1 CEMPA KA SAINS_ 1 SAINS_ 2 SAINS_ 2 ANGG ERIK SAINS_ 1 ANGG ERIK CEMPA KA CEMPA KA 10 10 10 9 10 10 10 10 9 10 10 10 9 10 10 9 9 1 1 1 2 1 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 2 2 4 2 1 1 2 3 2 3 2 2 3 1 2 2 1 2 2 2 2 5 2 1 2 3 3 1 2 1 4 1 2 3 3 3 2 3 1 3 3 2 1 2 4 1 1 1 1 1 2 2 2 1 1 1 1 1 1 480 477 456 458 480 473 470 463 445 474 446 444 407 492 451 420 419 48.00 47.70 45.60 50.89 48.00 47.30 47.00 46.30 49.44 47.40 44.60 44.40 45.22 49.20 45.10 46.67 46.56 LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

0 6.3 0 6.3 0 6.3 0 6.3 3 6.4 0 6.4 0 6.4 0 6.4 0 6.4 4 6.5 0 6.5 0 6.5 0 6.5 6 6.6 0 6.6 0 6.6 7 6.6 7

2[E] 1[G] 2[B+] 1[B] 1[C+] 2[D] 2[E] 2[G] 1[A] 1[B] 1[C+] 1[C] 3[D] 1[E] 2[G] 1[A-] 1[B+] 1[B] 1[C] 1[D] 4[E] 1[G] 1[B+] 1[C+] 3[C] 2[D] 1[E] 1[G] 1[B+] 1[B] 3[C] 2[D] 2[E] 1[G] 2[B+] 3[C] 1[D] 3[E] 1[G] 1[A] 1[B] 2[C] 2[D] 3[E] 1[G] 1[A-] 1[B+] 2[C] 2[D] 3[E] 1[G] 1[B] 4[C] 2[D] 2[E] 2[B+] 2[C] 2[D] 3[E] 1[G] 1[B+] 1[B] 1[C] 5[D] 1[E] 1[G] 3[B] 1[C] 2[D] 3[E] 1[G] 1[B+] 1[B] 2[C] 1[D] 3[E] 1[G] 1[B] 1[C+] 3[C] 2[D] 2[E] 1[G] 1[A-] 1[C+] 2[C] 3[D] 1[E] 2[G] 1[C+] 3[C] 3[D] 2[E] 1[B] 1[C+] 2[C] 1[D] 4[E]

5 8 5 9 6 0 6 1 6 2 6 3 6 4 6 5 6 6 6 7 6 8 6 9 7 0 7 1 7 2 7 3 7 4 7

MOHD FAIZ BIN JAMALUDIN MOHAMMAD FADIL B. ISMAIL FAKHRUL AZZIM B KHALID MUHAMMAD SUKRI BIN IDRIS MUHAMAD AZMI BIN SAPIAI NORSIHA BINTI SALLEH SUZANA BINTI SARJI NOR ATIQAH BINTI RAZALI NUR AZILA BINTI MUSTAPHA AL BAKRI MOHAMAD ASRAL BIN SHAHRANI MOHAMAD ROZAINI BIN IDRIS YUSSALEHA BINTI MOHD YUSOF IDAWATI BINTI MOHAMAD YUSOF SITI MARIAM BINTI MD MUHAMMAD DANEL FITRI BIN MUHAMMAD NADZRI MOHAMAD HAFIZI BIN ISMAIL NAZURA LIANA BINTI AZMI MOHD IQBAL BIN MASTAN

CEMPA KA ANGG ERIK SAINS_ 2 ANGG ERIK ANGG ERIK SAINS_ 2 CEMPA KA SAINS_ 2 ANGG ERIK ANGG ERIK SAINS_ 2 SAINS_ 2 CEMPA KA SAINS_ 1 ANGG ERIK SAINS_ 2 CEMPA KA CEMPA

9 10 10 10 10 10 9 10 9 10 10 10 9 10 10 10 9 9 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1

2 1 2 4 2 3

4 4 5 3 2 1 2 3 2 3 3 3

2 1 2 2 4 4 1 3 2 4 3 3 3 1 5 4 2 3 1 1 2 1 2 1 1 2 1 3 1 1 2 2 2

403 470 454 451 446 439 402 433 380 441 427 425 398 413 405 389 398 369

44.78 47.00 45.40 45.10 44.60 43.90 44.67 43.30 42.22 44.10 42.70 42.50 44.22 41.30 40.50 38.90 44.22 41.00

LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

6.6 7 6.7 0 6.8 0 6.8 0 6.8 0 6.8 0 6.8 9 6.9 0 7.0 0 7.1 0 7.1 0 7.1 0 7.1 1 7.2 0 7.2 0 7.2 0 7.2 2 7.2

1[B] 2[C] 4[D] 2[E] 1[A-] 1[C+] 1[C] 4[D] 1[E] 2[G] 1[C+] 2[C] 5[D] 2[E] 1[C+] 4[C] 3[D] 2[G] 1[A] 2[C] 2[D] 4[E] 1[G] 1[A-] 3[C] 1[D] 4[E] 1[G] 1[B] 3[C] 2[D] 1[E] 2[G] 1[B+] 2[C] 3[D] 3[E] 1[G] 1[B+] 2[C] 2[D] 2[E] 2[G] 1[B+] 1[C] 3[D] 4[E] 1[G] 1[C+] 2[C] 3[D] 3[E] 1[G] 2[B] 3[D] 3[E] 2[G] 4[C] 1[D] 3[E] 1[G] 1[B] 2[C] 3[D] 1[E] 3[G] 1[B+] 1[C] 2[D] 5[E] 1[G] 1[B] 1[C] 3[D] 4[E] 1[G] 4[C] 1[D] 2[E] 2[G] 1[C+] 3[C] 3[E] 2[G]

1

3 2 2 1 1 2

2 4 1 2 1 1 1 4 1 3

1 3 2 3 1

5 7 6 7 7 7 8 7 9 8 0 8 1 8 2 8 3 8 4 8 5 8 6 8 7 8 8 8 9 9 0 9 1 9 2 FAIZAITY AKMAL BINTI ZAIME MUHAMAD AFDHAL BIN MD FAUZI ANWAR BIN THAMRIN MOHD DASUKI BIN MOHD JELANI NOR SYAFIKAH BINTI MAT SAAD MOHAMAD HELMI BIN BAKRI MOHD FIRDAUS BIN TALIB MOHAMAD MUSTAQIM BIN ZULKIFLI FADHIL HADZUAN BIN JAMALUDDIN MUHAMMAD SOFIAN AMIR BIN ABDUL RAHMAN MUHAMMAD AMIR SYAHMI BIN KAMARUDIN MOHAMAD HAFIZZUDDIN BIN MOHD ASRI MUHAMMAD HANIF BIN ROSLI MUHAMMAD AZMI BIN MOHD IBRAHIM MOHD MUSTAKIN BIN MOHD SAID MOHAMAD FARHIMI BIN KAMARUDDIN MOHD TAZARIZWAN BIN ISMAIL

KA CEMPA KA CEMPA KA ANGG ERIK ANGG ERIK CEMPA KA ANGG ERIK ANGG ERIK SAINS_ 2 CEMPA KA CEMPA KA SAINS_ 2 CEMPA KA ANGG ERIK SAINS_ 2 CEMPA KA CEMPA KA CEMPA KA 9 9 10 10 9 10 10 10 9 9 10 9 9 10 9 9 9 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 2 1 3 1 1 2 2 2 1 2 2 1 2 1 1 2 3 3 3 3 3 3 2 1 4 1 3 1 2 2 2 2 2 2 2 3 4 3 3 3 6 2 3 4 2 2 3 2 1 2 2 3 2 4 3 4 5 4 2 1 1 2 2 364 364 409 389 384 395 384 375 367 345 323 356 335 355 332 312 308 40.44 40.44 40.90 38.90 42.67 39.50 38.40 37.50 40.78 38.33 32.30 39.56 37.22 35.50 36.89 34.67 34.22 LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS

2 7.2 2 7.2 2 7.3 0 7.3 0 7.3 3 7.4 0 7.4 0 7.4 0 7.4 4 7.4 4 7.5 0 7.5 6 7.5 6 7.7 0 7.8 9 8.0 0 8.0 0 1[B] 1[C] 2[D] 4[E] 1[G] 3[C] 2[D] 3[E] 1[G] 1[C+] 2[C] 2[D] 3[E] 2[G] 1[B] 1[C] 3[D] 3[E] 2[G] 3[C] 6[E] 1[B] 1[C] 3[D] 2[E] 3[G] 1[C+] 1[C] 3[D] 3[E] 2[G] 2[C] 3[D] 4[E] 1[G] 2[C] 3[D] 2[E] 2[G] 2[C] 3[D] 2[E] 2[G] 1[B+] 1[C] 3[D] 3[G] 2[TH] 2[C] 2[D] 3[E] 2[G] 1[C+] 2[C] 1[D] 1[E] 4[G] 1[C] 4[D] 2[E] 3[G] 2[C] 1[D] 2[E] 4[G] 1[C+] 1[C] 2[E] 5[G] 1[C] 2[D] 2[E] 4[G]

9 3 9 4 9 5 9 6

MOHAMAD SHARMIN BIN MOHAMED ADENAN MOHAMAD AIMAN BAKRI BIN MOHD ZAWAWI MOHAMAD AZIZAN BIN ASMUNI MOHAMAD ZULHILMI BIN SA'ARI

CEMPA KA CEMPA KA CEMPA KA CEMPA KA

9 9 9 9 1

2 2

3 2 5

3 5 3 5

1

243 277 294 302

27.00 30.78

LULUS LULUS

8.2 2 8.3 3 8.1 1 8.3 3

2[D] 3[E] 3[G] 1[TH] 2[D] 2[E] 5[G] 1[C] 5[E] 3[G] 2[D] 2[E] 5[G]

32.67 GAGAL 33.56 GAGAL

2

2

Markah ikut kelas SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : RIZANA BINTI MOHD RAFIAI TINGKATAN : T4 ANGGERIK BI M 38 G E M 52 BM G C M 28 EA G G GEO M 30 G E M3 M 31 G E M 42 PI G D PJK M 43 G D M 48 RC G D M 51 SEJ G C M 60 SIV G C + SN M 28 G G TM M G M 61 TSI G C+

Bil NAMA MURID

1

ANWAR BIN THAMRIN

2 3 4 5 6 7 8 9

AZURA BINTI MOHD ISA FARIDAH BINTI HAMDAN MOHAMAD ASRAL BIN SHAHRANI MOHAMAD HELMI BIN BAKRI MOHAMAD SHAWAL BIN HALIM MOHAMMAD FADIL B. ISMAIL MOHAMMAD FAIZ BIN ZAINNUDIN MOHD DASUKI BIN MOHD JELANI

42 37 33 15 20 26 46 21 16 21 55 32 24 43 20 60 37 56 62 40

D E E G G G D G G G C E G D G C + E C C + D

68 71 54 47 63 61 69 36 51 54 74 54 52 68 51 72 72 65 77 56

B B + C D C + C + B E C C B + C C B C B + B + B AC

61 67 45 29 43 49 50 46 47 39 52 36 34 48 49 63 50 61 60 33

C + B D G D D C D D E C E E D D C + C C + C + E

55 55 46 43 57 52 67 47 38 53 60 38 50 54 55 52 52 50 60 47

C C D D C C B D E C C + E C C C C C C C + D

35 45 28 23 16 28 38 10 19 38 28 19 18 23 22 47 40 26 48 12

E D G G G G E G G E G G G G G D D G D G

62 62 48 58 53 45 45 53 38 41 53 41 41 40 46 69 54 59 54 53

C + C + D C C D D C E D C D D D D B C C C C

48 43 48 43 38 43 48 45 53 48 58 50 33 33 45 35 48 48 55 50

D D D D E D D D C D C C E E D E D D C C

45 60 37 38 40 49

D C + E E D D

51 72 39 44 45 39 72

C B + E D D E B + E D D B E G D C B + E C C G

62 64 58 18 80 64 76 40 40 60 66 64 48 60 78 68 74 56 74 18

C + C + C G A C + AD D C + B C + D C + AB B + C B + G

52 58 37 32 38 45 45 34 33 39 44 34 28 40 41 59 34 57 46 39

C C E E E D D E E E D E G D D C E C D E

87 87 74 66 76 76 78 65 60 80 76 71 62 82 63 90 80 81 82 74

A A B+ B AAAB C+ A AB+ C+ A C+ A+ A A A B+

47 41 36 56 42

D D E C D

30 41 45 66 38 26

10 MOHD FIRDAUS BIN TALIB 11 MUHAMAD AZMI BIN SAPIAI 12 MUHAMAD FAISZULHELMI B JOHARI 13 MUHAMMAD DANEL FITRI BIN MUHAMMAD NADZRI

14 MUHAMMAD HANIF BIN ROSLI 15 MUHAMMAD SHAIFUL IZLAN BIN YAHAYA

51 51

C C

40 53 74

16 MUHAMMAD SUKRI BIN IDRIS 17 NOR FATIHAH BINTI MUSA 18 NOR SHAHIRAH BINTI MOHD SUPIAN 19 NORHADAINA BINTI AHMAD BASAR 20 NUR AIN RAMIAH BINTI MOHAMMAD ALI

54

C

38 57 55 26

21 NUR AZILA BINTI MUSTAPHA AL

BAKRI 22 NURNADHIRAH BINTI NORAZLAN 23 NURUL NAJIHA BINTI MOHAMAD NAJIB 31 51 40 52 65 30 E C D C B E 66 69 64 66 80 70 B B C + B A B + 44 44 50 60 51 57 D D C C + C C 50 56 44 60 57 65 C C D C + C B 19 54 26 44 22 30 G C G D G E 56 52 56 65 47 50 C C C B D C 50 43 45 43 50 48 C D D D C D 47 D 33 44 64 64 52 50 E D C + C + C C 56 72 60 58 60 62 C B + C + C C + C + 38 34 47 53 45 41 E E D C D D 70 85 71 90 70 80 B+ A B+ A+ B+ A

24 NURUL SYAHIDA BINTI ISMAIL 25 SITI NUR HALWA BINTI HASHAN 26 SITI UMAIRAH BINTI MOHD HISAMUDDIN

27 SYED RAZALI BIN SYED JAMALUDDIN

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : MOHAMAD ASRI BIN ISMAIL TINGKATAN : T4 CEMPAKA BI M 33 34 49 42 34 22 G E E D D E G M 58 40 60 73 56 37 BM G C D C + B + C E M3 M 12 24 27 23 20 13 G G G G G G G M 56 69 62 60 56 44 PI G C B C + C + C D M 36 42 40 36 38 38 PJK G E D D E E E PRD M 30 25 68 45 38 28 G E G B D E G PSV M 49 53 50 60 59 46 G D C C C + C D 30 E 54 C RC M 48 G D SEJ M 26 30 47 55 41 27 G G E D C D G M 90 72 76 68 71 43 SIV G A + B + AB B + D M 19 38 63 51 33 18 SN G G E C + C E G 28 29 G G 33 E SP M G M 48 42 71 52 52 25 TSI G D D B+ C C G

Bil NAMA MURID

1 2 3 4 5 6

FADHIL HADZUAN BIN JAMALUDDIN FAIZAITY AKMAL BINTI ZAIME FATIN NORAZIRA BINTI ISMAIL HANANI BT ABDUL HAMID IDAWATI BINTI MOHAMAD YUSOF MOHAMAD AIMAN BAKRI BIN MOHD ZAWAWI

7 8 9 10 11

MOHAMAD AZIZAN BIN ASMUNI MOHAMAD FARHIMI BIN KAMARUDDIN MOHAMAD HAFIZZUDDIN BIN MOHD ASRI MOHAMAD SHAHADAN BIN ABU BAKAR MOHAMAD SHARMIN BIN MOHAMED ADENAN

26 25 27 31 17 23 32 25 26 26 22 45 33 43 41 36 28 22 31

G G G E G G E G G G G D E D D E G G E

26 38 48 66 30 29 65 53 52 45 56 46 57 67 67 53 70 68 51

G E D B E G B C C D C D C B B C B + B C

9 11 12 20 11 14 20 16 13 19 14 15 14 23 15 15 17 10 19

G G G G G G G G G G G G G G G G G G G

35 59 45 54 34 37 49 61 56 48 51 51 56 66 58 56 59 56 63

E C D C E E D C + C D C C C B C C C C C +

30 34 32 34 TH 34 38 32 38 36 38 32 38 38 36 40 38 36 38

E E E E T H E E E E E E E E E E D E E E

26 26 35 43 TH 26 54 21 28 31 41 31 28 43 49 37 52 52 46

G G E D T H G C G G E D E G D D E C C D

50 61 53 38 49 49 50 53 48 59 57 56 56 53 58 38 61 47 41

C C + C E D D C C D C C C C C C E C + D D 48 D 51 C 42 59 D C 37 E 33 56 50 45 E C C D

30 24 24 37 19 26 30 36 24 21 30 19 25 53 33 34 36 25 41

E G G E G G E E G G E G G C E E E G D

58 72 61 79 58 53 62 88 67 59 76 80 67 71 76 61 69 59 67

C B + C + AC C C + A B C AA B B + AC + B C B

30 18 33 38 15 27 41 33 32 19 33 24 37 41 38 38 47 39 54

E G E E G G D E E G E G E D E E D E C

34

E

37 28 35 62 34

E G E C+ E D D C G E E E D B C C C D C

12 MOHAMAD ZULHILMI BIN SA'ARI 13 MOHD FAIZ BIN JAMALUDIN 14 MOHD IQBAL BIN MASTAN 15 MOHD MUSTAKIN BIN MOHD SAID 16 MOHD TAZARIZWAN BIN ISMAIL 17 MUHAMAD AFDHAL BIN MD FAUZI 18 MUHAMMAD SOFIAN AMIR BIN ABDUL RAHMAN

38 40

E D

47 42 50

37 29 41

E G D

29 30 33 31 47

19 NAZURA LIANA BINTI AZMI 20 NOR AINI BINTI MOHD GAPOR 21 NOR AZIRA BINTI MOHD ISA 22 NOR SYAFIKAH BINTI MAT SAAD 23 NURUL SYIFA BINTI ABDOLL RAHIM 24 SUZANA BINTI SARJI 25 UMI SARAH BINTI MOHD TAHARIN

48

D

65 50

36

E

56 57

50 38

C E

43 55

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : NORIZAN BINTI ADNAN TINGKATAN : T4 DAHLIA BI M 17 18 13 6 25 26 9 21 4 16 24 4 26 27 23 45 30 24 G G G G G G G G G G G G G G G G D E G BM M 40 43 33 20 43 40 34 32 35 28 40 23 47 40 40 54 48 48 G D D E G D D E E E G D G D D D C D D 48 27 61 70 63 46 D G C+ B+ C+ D M 44 TH ERT G D TH M 50 32 16 30 42 26 14 35 20 30 40 21 52 41 60 80 70 44 KM G C E G E D G G E G E D G C D C+ A B+ D M3 M 22 10 13 8 20 21 10 11 15 17 21 10 30 11 30 32 20 27 G G G G G G G G G G G G G E G E E G G M 30 28 10 24 25 25 26 24 16 16 24 10 31 20 31 45 37 28 PI G E G G G G G G G G G G G E G E D E G M 56 56 56 60 58 60 56 56 62 52 58 60 58 56 56 68 58 58 PJK G C C C C+ C C+ C C C+ C C C+ C C C B C C M 49 32 28 17 64 37 40 22 20 45 50 49 50 32 51 66 50 53 PSV G D E G G C+ E D G G D C D C E C B C C 41 34 43 41 38 36 25 40 42 37 D E D D E E G D D E M RC G SEJ M 18 41 11 24 30 28 26 41 38 16 31 20 30 40 28 43 31 32 G G D G G E G G D E G E G E D G D E E M 23 30 22 18 30 TH 23 TH 30 18 30 20 33 34 30 36 37 26 SN G G E G G E TH G TH E G E G E E E E E G

Bil 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

NAMA MURID NOR SYUHADA BINTI MOHD SAAD MAIZATUL AKMAL BINTI MOHD RADZI MAZRUL BIN MASTOR MOHAMAD BURHANUDDIN BIN AHMAD FUAD MOHAMAD SYAHRUL ILHAM BIN BASNI MOHAMAD YUSRI BIN HARUN MOHAMAD ZIKRI BIN HISAM @ HISOM MOHAMMAD ZAIMY BIN ZAHARUDIN MOHD SHAZWAN BIN SAIDIN MUHAMMAD RAMDZAN BIN SAARI MUHAMMAD SHAKIREN BIN ABD MUTALIB MUHAMMAD ZULKURNAIN BIN MD ALI NOR AMERA BINTI MOHD AKHIR NOR FATIHAH BINTI AZIZ NOR SHAFIQAH BINTI SHOHAIMI NUR AISYAH BT HAMID NURUL AIN BINTI ABU BAKAR NURUL ASHIKIN BINTI MOHAMAD REDZUAN

19 20 21 22 23 24 25

NURUL SHAZLIN BIN MOHD AMIN NURUL SYAHIDA BINTI MAT ISA RAHIMY BIN MOHAMAD YUSOR SITI ROHANI BINTI RAZALI SITI ROSLINA BINTI MOHD SABRI SUHAIMI BIN SHAPII ZULIKHWAN BIN ROSLI

30 26 19 23 30 30 18

E G G G E E G

54 45 41 35 50 40 25

C D D E C D G

60 61

C+ C+

58 47 36

C D E E B D E

30 21 11 20 22 40 11

E G G G G D G

37 26 TH 26 40 24 27

E G TH G D G G

56 52 56 56 52 56 54

C C C C C C C

54 51 35 52 54 44 39

C C E C C D E 41 33 D E 28 G

26 30 16 33 47 45 16

G E G E D D G

38 23 38 30 30 43 14

E G E E E D G

47 47

D D

36 65 45 30

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : YUSNIZA BINTI YUSOF TINGKATAN : T4 KENANGA BI M 11 th 18 14 9 8 3 5 13 16 3 G G TH G G G G G G G G G M 17 TH 25 30 21 20 23 20 29 23 20 BM G G TH G E G G G G G G G M 07 TH 18 06 10 12 19 05 16 25 17 KM G G TH G G G G G G G G G M 19 5 th 20 7 16 22 21 5 13 17 M3 G G G TH G G G G G G G G M 16 th 16 39 33 28 18 25 52 29 37 PI G G TH G E E G G G C G E M 58 TH TH 35 TH 35 TH 43 TH 43 18 PJK G C TH TH E TH E TH D TH D G PRD M 38 TH TH 21 TH 24 TH 23 TH 28 20 G E TH TH G TH G TH G TH G G PSV M G M 20 TH 11 15 14 10 13 13 16 13 19 SEJ G G TH G G G G G G G G G M 33 th 20 52 8 31 th 44 41 44 61 SIV G E TH G C G E TH D D D C+ M 16 TH TH 17 18 11 18 18 13 16 23 SN G G TH TH G G G G G G G G

Bil 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

NAMA MURID ABDUL HANIF BIN ABD RAHMAN BAHARUDIN BIN MOHAMED SHARIFF FATIMAH BINTI ARSHAD ISA BIN MOHAMED MOHAMAD ZUL FAIZ BIN ZULKIFLI MOHD FITRI FAHMI BIN TAMANNURI MOHD SYUKRIE BIN SUBLEY MUHAMAD FITRI BIN THALIM MUHAMAD NOR HAKIMI BIN MOHD JAMIL MUHAMAD SUHELMI BIN RAMLI MUHAMMAD KHAIRUL BIN MAHAT

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

MUHAMMAD NORFARHAN HAKIM BIN ABD WAHAB MUHAMMAD SHUKRI BIN RAMLI MUHAMMAD SYAFIK BIN BAHARUDIN MUHD AZWAN BIN ABDUL MALEK NATERAH BINTI ABD KARIM NIK MUHAMMAD HANIF BIN NIK ZUKIMAN NOR AFIQAH BINTI ABD WAHAB NOR AISHAH BINTI DAUD NOR ATIKAH BINTI HAMIDON NOR ZAAIMAH BINTI ISMAIL NORASYIKIN BINTI MOHAMAD RAMLI NORHAWA BINTI AHMAD SOFIAH BINTI ALI

th 7 21 13 th 10 25 20 15 th 30 19 16

TH G G G TH G G G G TH E G G

22 21 42 27 TH 32 40 32 33 TH 42 36 27

G G D G TH E D E E TH D E G

TH 20 57 30 TH TH 37 30 18 TH 32 30 TH

TH G C E TH TH E E G TH E E TH

5 15 30 18 th th 17 21 17 14 21 15 21

G G E G TH TH G G G G G G G

47 39 48 38 th 40 64 34 46 29 68 79 65

D E D E TH D C+ E D G B AB

TH 33 30 43 TH TH 40 TH 13 40 33 38 TH

TH E E D TH TH D TH G D E E TH

TH 25 30 25 31 TH

TH G E G E TH

14 15 32 14 TH 15 17

G G E G TH G G G G G G G G

56 48 64 52 th th 64 48 45 59 58 64 49

C D C+ C TH TH C+ D D C C C+ D

21 16 42 18 P 22 17 13 22 TH 30 19 16

G G D G

G G G G TH E G G

TH 42 41 45 40 TH

TH D D D D TH

13 20 11 20 18 19

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : KAMARULZAMAN BIN MOHD MAHAYADIN TINGKATAN : T4 SEROJA BI M 13 17 17 G G G G M 14 TH 07 BM G G TH G M 15 8 12 M3 G G G G M 20 22 17 PI G G G G M 26 TH 25 PJK G G TH G PSV M G M 09 09 13 SEJ G G G G M 21 th 8 SIV G G TH G M 21 18 22 SN G G G G

Bil 1 2 3

NAMA MURID EZUAN BIN SUDIRMAN IZWAN KHUZAIRI BIN RAMLI MOHAMAD AZLAN BIN JAMALUDDIN

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

MOHAMAD HAKIM BIN MOHAMAD SAID MOHAMAD IQBAL BIN ABDUL AZIZ MOHAMAD RIDZUAN BIN ABD KADIR MUHAMAD GHANIM BIN A'ADIKA MUHAMAD RASYADI BIN MOHD AZMI MUHAMMAD ALI BIN NAN MUHAMMAD FASNY SHAH BIN OMAR MUHAMMAD HAZRUL BIN ZAINAL ABIDIN MURSYIK BIN SAMSURY NADIRA NAJWA BINTI ZAINAL ABIDIN NOR AKHMAH BINTI MOHD ROSIDI NUR AIN AZILAH BINTI ZAINAL ABIDIN SITI NUR HANIM BINTI JARUNI

TH 21 TH 21 13 13 26 21 14 20 25 18 26

TH G TH G G G G G G G G G G

17 22 TH 20 10 11 54 16 15 20 30 35 57

G G TH G G G C G G G E E C

17 25 th 8 8 th 8 15 10 10 33 10 20

G G TH G G TH G G G G E G G

th 32 th 40 20 th th 16 16 16 32 40 49

TH E TH D G TH TH G G G E D D

26 28 TH 26 TH TH TH TH 30 28 30 32 30

G G TH G TH TH TH TH E G E E E

TH 17 TH 14 11 06 11 09 09 07 18 16 16

TH G TH G G G G G G G G G G

40 32 th 48 40 th 51 12 20 37 41 37 63

D E TH D D TH C G G E D E C+

TH 20 TH 18 14 11 21 22 18 16 35 18 37

TH G TH G G G G G G G E G E

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : AZHAR BIN HALIDI TINGKATAN : T4 SAINS_1 BI M G BIO M G M BM G FIZ M G KIM M G LK M G M M3 G M MT G M PI G M PJK G M SEJ G M SIV G M TM G

Bil NAMA MURID

1 2 3 4 5 6 7 8 9

AFIFAH YUSRA BINTI KAMARUDIN AIZUDDIN BIN HUSSAIN FATIN AMIRAH BINTI ABD WAHAB HAZANIN FAZIRA BINTI HAYAZI KHALIJAH BINTI MOHD HASSAN MOHAMAD NASIRUDDIN BIN ABD RAHIM MOHD AISAMUDIN BIN NORKHAIDI MUFRIN BIN MAT ISA MUHAMAD NUR AIMAN BIN MOHD KASSIM

56 38 68 58 64 48 48 52 25 77 56 57 52 74 52 56 56 68

C E B C C + D D C G AC C C B + C C C B

60 40 43 34 36 31 36 35 42 44 40 33 50 TH 35 41 40 33

C + D D E E E E E D D D E C TH E D D E

80 64 77 69 69 68 72 70 70 70 72 63 72 79 73 66 82 71

A C + AB B B B + B + B + B + B + C + B + AB + B A B

54 41 41 33 34 33 34 35 35 38 44 32 41 47 37 35 41 35

C D D E E E E E E E D E D D E E D E

66 46 55 48 41 39 39 42 53 th 51 40 48 th 37 51 55 48

B D C D D E E D C TH C D D TH E C C D

43 57

D C

70 77 67 51

B + AB C C C C E C C AC C D D C + B D

64 40 57 16 24 25 20 15 41 23 45 34 26 th 24 42 40 24

C + D C G G G G G D G D E G TH G D D G

87 75 78 72 79 80 70 77 78 82 81 73 77 79 70 71 78 73

A AAB + AA B + AAA A B + AAB + B + AB 74 72 74 70 B + B + B + B + 70 B +

66 61 60 42 64 51 46 54 83 58 65 50 46 71 51 62 63 64

B C + C + D C + C D C A C B C D B + C C + C + C

92 70 82 60 74 74 64 82 66 84 72 66 80 TH 78 90 86 86

A + B + A C + B + B + C + A B A B + B A TH AA + A A 42 70 50 D B+ C 46 57 D C

48 45 57 45

D D C D

51 50 52 38 50 54 75

10 NOR DIANA BINTI ISMAIL 11 NOR EMYLINA BINTI ABD. LATIF 12 NOR RASHIDA BINTI ABDULLAH 13 NORAMIZA BINTI ABDUL WAHAB

52 48

C D

53 53 43

14 NORDIANA BINTI MOHD NOR 15 NUR EMILEEZA BT MOHD HASSAN ASHARI

52 48 27 20

C D G G

42 64 66 44

16 NUR HIDAYAH BINTI RAFIE 17 NUR SYAFIKAH BINTI HUSSIN 18 NURFITRAH BINTI ISHAK

+ 19 20 NURUL ATIKAH BINTI MAT SALLEH NURUL FARAHIN BINTI A. HAMID 61 51 46 68 57 C + C D B C 47 31 23 46 38 D E G D E 79 60 67 85 67 AC + B A B 45 38 28 42 36 D E G D E 62 48 37 50 47 C + D E C D 45 48 43 41 D D D D 40 52 42 56 58 D C D C C 14 20 11 21 29 G G G G G 78 73 59 77 63

+ AB + C AC + 62 67 52 50 56

+ C + B C C C 94 72 64 74 62 A + B + C + B + C + 65 B

21 SITI MARIAM BINTI MD 22 SITI NORSHAHIRA BINTI SHAHARUDIN

23 SITI NURATIQAH BINTI MAN

SMK (F) BESOUT LEMBARAN MARKAH MURID PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TAHUN 2011

GURU KELAS : HABIBAH BINTI YUSOF TINGKATAN : T4 SAINS_2 BI M 53 48 48 45 41 37 G C D D D D E M 72 60 68 67 54 63 BM G B + C + B B C C + FIZ M 34 43 57 32 33 40 G E D C E E D KIM M 35 52 57 30 38 37 G E C C E E E 52 C LK M 10 G G M 33 45 53 44 41 38 M3 G E D C D D E M 15 30 44 9 10 14 MT G G E D G G G M 74 58 62 51 50 55 PI G B + C C + C C C M 62 58 58 62 50 46 PJK G C + C C C + C D SEJ M 66 41 52 34 40 46 G B D C E D D M 68 60 62 56 70 68 SIV G B C + C + C B + B M 71 40 52 37 34 40 SP G B + D C E E D 40 34 57 D E C 37 E M TM G

Bil NAMA MURID

1 2 3 4 5 6

AINUL HIDAYAH BINTI ISMAIL FAKHRUL AZZIM B KHALID MOHAMAD AZHARISHAH BIN SATAR MOHAMAD HAFIZI BIN ISMAIL MOHAMAD MUSTAQIM BIN ZULKIFLI MOHAMAD ROZAINI BIN IDRIS

7 8 9 10 11

MUHAMAD FAUZI BIN MOHD SAID MUHAMAD HAZIQ BIN MAT RASHID MUHAMAD IERHAM BIN ABD MANAN MUHAMMAD AMIR SYAHMI BIN KAMARUDIN MUHAMMAD AZMI BIN MOHD IBRAHIM

44 41 60 48 38 41 78 59 46 68 64 65 39 59 49

D D C + D E D AC D B C + B E C D

70 72 67 71 58 70 78 77 66 76 83 72 65 70 66

B + B + B B + C B + AAB AA B + B B + B

44 46 40 13 40 36 38 30 41 40 41 45 31 30 38

D D D G D E E E D D D D E E E

36 42 50 25 31 32 53 31 45 50 33 51 40 35 36

E D C G E E C E D C E C D E E 27 G 68 B 20 34 18 G E G

44 46 42 TH 28 38 35 38 39 38 32 46 36 33 36

D D D T H G E E E E E E D E E E

11 34 10 TH 7 15 14 21 17 16 25 16 11 7 14

G E G T H G G G G G G G G G G G

66 62 60 45 48 57 72 53 60 58 63 55 50 66 44

B C + C + D D C B + C C + C C + C C B D

52 54 48 68 52 55 62 52 56 60 53 58 53 58 52

C C D B C C C + C C C + C C C C C

41 52 47 26 20 45 49 41 58 52 56 54 66 37 49

D C D G G D D D C C C C B E D

66 58 62 66 56 70 72 74 72 68 70 72 66 74 70

B C C + B C B + B + B + B + B B + B + B B + B +

40 45 56 55 42 56 78 55 87 80 81 70 65 76 66

D D C C D C AC A A A B + B AB

50 60 50 40 43 43

C C+ C D D D

12 NOR ATIQAH BINTI RAZALI 13 NORAZIDA BINTI SALEHUDIN 14 NORSIHA BINTI SALLEH 15 NUR SAFIQAH BINTI ABDULLAH 16 NURAZIRAH BINTI NOPIAH 17 NURUL HUSNA BINTI ABD MANAP

55 46

C D

18 NURUL SHAHIRA BINTI ARBAIN 19 SHAKILA SHAZLIN BINTI AHMAD PAHAMI

41 43

D D

20 SITI MUNIRAH BINTI ABDUL KHIR 21 YUSSALEHA BINTI MOHD YUSOF