mygfaceclub (bm)

10

Upload: mygface-club

Post on 18-Jul-2015

81 views

Category:

Investor Relations


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Mygfaceclub (bm)
Page 2: Mygfaceclub (bm)

Anda menaja 4 orang pengguna baru – A, B, C, DAnda menaja 4 orang pengguna baru – A, B, C, DJika anda menaja 4 ahli baru , RM50 x 4 orang = RM200. Modal penyertaan keahlian anda telah pun PERCUMA! . PERCUMA! . Setelah 4 orang ahli baru yang ditaja anda didaftarkan ke dalam Sistem mygfaceclub, 2 orang akan di pilih untuk dihantar kepada Penaja anda , iaitu tajaan nombor 2 dan nombor 4.Katakan sistem telah memilih B dan D untuk di hantar kepada Penaja anda.Anda kini menyimpan hanya 2 ahli baru iaitu A dan C. itu yang dikatakan Reverse 2-UpReverse 2-Up. Semua ahli dikehendaki melakukan perkara yang sama. Pendapatan anda adalah berganda melalui sistem “Reverse 2 Up”.Reverse 2 Up”. Ini adalah kerana anda akan menerima 2 ahli baru dari setiap ahli yang anda taja.

Page 3: Mygfaceclub (bm)
Page 4: Mygfaceclub (bm)

Katakan pengguna baru anda A mendapat 4 orang E, F, G, H

Sistem akan memilih secara rambang 2 ahli dari A untuk dihantar kepada anda. Katakan sistem telah memilih untuk menghantar F dan H kepada anda. Maka kini, anda telah mendapat 2 lagi ahli baru iaitu F dan H.

Bagi ahli C Anda, setelah mendapat 4 ahli baru, sistem telah memilih secara rambang J dan L ke garisan pendapatan anda.

Setiap ahli baru akan dikenakan syarat sama iaitu perlu menghantar 2 ahli baru kepada upline, maka bilangan ahli baru anda akan bertambah. Dalam rajah diatas ahli baru F, H, J dan L akan melakukan perkara yang sama. Ini memberikan potensi pendapatan tanpa had sehingga infiniti melalui ahli baru yang disumbangkan oleh ahli-ahli baru di bawah anda.

Pendapatan pasif yang akan anda terima adalah melalui Auto Maintain dari setiap ahli setiap bulan yang dilakukan oleh ahli dalam garisan kumpulan anda.

Page 5: Mygfaceclub (bm)

Anda nampak point terakhir? Pendapatan pasif. Itu lah kuncinya. Anda tak perlu lagi, kerja, kerja, kerja sehingga hujung bulan dan bila masuk bulan baru anda akan kerja, kerja, kerja dan kerja lagi. Tidak terfikirkah anda bagaimana syarikat-syarikat besar melabur dan berusaha pada peringkat awal perniagaan dan akhirnya mereka akan berikan bil kepada anda setiap bulan selagi anda menggunakan kemudahan yang telah mereka sediakan. Mereka akan mengaut keuntungan pasif hasil usaha mereka sekali sahaja tetapi anda membayar mereka selama-lamanya.

Perkara sebegini telah lama difahami, kini ia telah di terjemahkan dalam bentuk sistem “Reverse 2 Up”. 

Page 6: Mygfaceclub (bm)

 KAEDAH PEMBAYARAN BONUS REVERS 2 UP

SPONSERING DAN REVERSE 2 UP = 50% COMPRESS REVERSE UP =15%

RM25 RM25

RM7.50 RM7.50

RM25RM25

RM7.50RM7.50

U

A

A1 A2 A3 A4

Up line

Page 7: Mygfaceclub (bm)

Terma dan Syarat Penting

1-Setiap ahli mesti merujuk 4 orang ahli baru untuk layak menikmati Komisyen dan Bonus.Jika anda belum cukup menaja 4 ahli baru maka anda di kira belum layak menerima bonus .

2- Bagi 2 orang ahli baru yang telah dihantar kepada penaja, nilai komisyen adalah 50% dari nilai keahlian mereka. Iaitu $25 x 2 = $50 dan compress role up pula adalah 15% iaitu $7.50 x 2 = $15

Bagi Penaja yang menaja Ahli Baru , komisyen adalah tetap 50% dan compress role up 15% 3-Bonus CTO dibayar seperti berikut :a) Daftarkan 10 ahli baru dalam sebulan dan pastikan setiap dari 10 ahli itu mempunyai 4 ahli baru yang di taja oleh mereka sendiri - Nikmati Bonus 1% dari jumlah pendapatan syarikat pada bulan tersebut.

b) Daftarkan 20 ahli baru dalam sebulan dan pastikan setiap dari 10 ahli itu mempunyai 4 ahli baru yang di taja oleh mereka sendiri - Nikmati Bonus 1% dari pendapatan syarikat pada bulan tersebut.

c) Daftarkan 50 ahli baru dalam sebulan dan pastikan setiap dari 10 ahli itu mempunyai 4 ahli baru yang di taja oleh mereka sendiri - Nikmati Bonus 1% dari jumlah pendapatan syarikat pada bulan tersebut.

Page 8: Mygfaceclub (bm)

4-Untuk layak Komisyen dan Bonus, nilai penyelenggaraan (auto maintain) 2 bulan adalah RM50 setiap ahli

5-Anda hanya perlu menaja 4 orang pengguna pertama. 6-Komisyen dibayar setiap minggu. Ia tertakluk kepada nilai minima RM50 sebelum dimasukkan terus ke akaun bank anda.

7-Bonus CTO pula dibayar setiap awal bulan setelah selesai pengiraan jumlah pendapatan syarikat pada bulan sebelumnya.

Syarat Kritikal :    A. Anda akan hilang ‘Ahli baru yang dihantar’ kepada anda sekiranya tidak merujuk 4 orang dalam masa 30 hari. Pengguna baru tersebut akan terus dihantar kepada Penaja.

Syarat Penyertaan : 

A. Berumur 18 tahun keatas.B. Mempunyai Kad Pengenalan atau Pasport (Bukan Warganegara).C. Mempunyai akaun bank di Malaysia

Page 9: Mygfaceclub (bm)
Page 10: Mygfaceclub (bm)