brochure politika 1

of 2 /2
POLITIKA KAFFEE ONDERWIJS EVENEMENTEN FEEST Hier kan je terecht voor al je problemen bij de lessen en cursussen. Ook houdt deze werkgroep PAL-sessies (Peer Assisted Learning). Op wekelijkse basis komen groepjes eerstejaarsstudenten een uurtje samen om met een vak bezig te zijn. Een ouderejaarsstudent begeleidt de PAL-sessie, niet om te doceren, maar om het groepsproces te stimuleren. Je bent zonet ingeschreven aan de faculteit Sociale Wetenschappen! Welkom! Daarbij ontfermt een studentkring zich over jou! WHEN STUDYING GETS TOUGH, WE'RE HERE TO LOVE! JAREN Deze werkgroep zorgt niet alleen voor een skien surfreis, maar zorgt er voor dat je zelf actief en in teamverband kunt meesporten. Er is zowel een mannenals vrouwenploeg bij basketbal, volleybal, velden zaalvoetbal! Ook de legendarische 24-urenloop wordt door hen in goede banen geleid! SPORT Feestjes en cantussen: reken er maar op dat Politika ook dit jaar er voor zorgt dat je voldoende stoom kunt aflaten. In december zal er weer een nieuwe editie komen van de meest bekende feestje van Leuven: de Nederlandstalige fuif! Zorgt voor allerlei activiteiten zoals ons galabal op het einde van het academiejaar. Centraal staat vooral de midweek, dé kennismakingsdagen voor nieuwe studenten! De geschiedenis leert dat hier vele vriendschappen voor het leven ontstaan! Samen met Sport organiseert Evenementen de 24-urenloop. CUDI COMMUNICATIE/PROMO CULTUUR Als er 1 ding uniek is aan studeren in Leuven, zijn het de fakbars. Onze faculteit staat in de Tiensestraat 55: van zondagavond tot vrijdagochtend garant voor feestjes en zeer goedkope drank, of gewoon als een ontmoetingsplaats voor medestudenten! Overzicht van ONZE werkgroepen Speciaal voor de eerstejaars is er de 1ste Bach Jaarploeg! Op regelmatige basis worden leuke groepsactiviteiten gedaan, zoals voordrink op Politika-fuiven, jeneverhonkbal en zelfs een eerstebachweekend! In deze groep zitten is een must voor elke nieuwe student! Stuur een mail naar [email protected] en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten én wordt lid van de Jaarploeg! De cursusdienst zorgt voor jouw cursussen en dat aan een voordelige prijs. De cudi is altijd te vinden op het tweede verdieping van ons faculteitsgebouw en in het begin van het academiejaar is er een massaverkoop aan de aula! Van maandagavondfilms tot uitstappen, cultuur zorgt voor een zeer ruim aanbod. In het begin van het tweede semester is er de grootste cultuurreis. Ook dit jaar gaan we weer een paar dagen naar een grote Europese stad. Vorig jaar was dat nog Praag. Blijf up-to-date van al onze activiteiten. Wekelijks ontvang je in de les ons informatieblaadje, de PS met alle komende activiteiten. Ook brengt Politika een paar keer per jaar een eigen studentenmagazine uit: Polstok.

Author: michauxs

Post on 13-Apr-2017

189 views

Category:

Education


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: Brochure politika 1

POLITIKA KAFFEE

ONDERWIJS

EVENEMENTEN

FEEST

Hier kan je terecht voor al je problemen bij de lessen en cursussen. Ook houdt deze werkgroep PAL-sessies (Peer Assisted Learning). Op wekelijkse basis komen groepjes eerstejaarsstudenten een uurtje samen om met een vak bezig te zijn. Een ouderejaarsstudent begeleidt de PAL-sessie, niet om te doceren, maar om het groepsproces te stimuleren.

J e b e n t z o n e t i n g e s c h r e v e n a a n d e f a c u l t e i t S o c i a l e W e t e n s c h a p p e n !

W e l k o m ! D a a r b i j o n t f e r m t e e n s t u d e n t k r i n g z i c h o v e r j o u !

W H E N S T U D Y I N G G E T S T O U G H , W E ' R E H E R E T O L O V E !

JAREN

Deze werkgroep zorgt niet alleen voor een ski– en surfreis, maar zorgt er voor dat je zelf actief en in teamverband kunt meesporten. Er is zowel een mannen– als vrouwenploeg bij basketbal,

volleybal, veld– en zaalvoetbal! Ook de legendarische 24-urenloop wordt door hen in goede banen geleid!

SPORT

Feestjes en cantussen: reken er maar op dat Politika ook dit jaar er voor zorgt dat je voldoende stoom kunt aflaten. In december zal er weer een nieuwe editie komen van de meest bekende feestje van Leuven: de Nederlandstalige fuif!

Zorgt voor allerlei activiteiten zoals ons galabal op het einde van het academiejaar. Centraal staat vooral de midweek, dé kennismakingsdagen voor nieuwe studenten! De geschiedenis leert dat hier vele vriendschappen voor het leven ontstaan! Samen met Sport organiseert Evenementen de 24-urenloop.

CUDI

COMMUNICATIE/PROMO

CULTUUR

Als er 1 ding uniek is aan studeren in Leuven, zijn het de fakbars. Onze faculteit staat in de Tiensestraat 55: van zondagavond tot vrijdagochtend garant voor feestjes en zeer goedkope drank, of gewoon als een ontmoetingsplaats voor medestudenten!

O v e r z i c h t v a n O N Z E w e r k g r o e p e n

Speciaal voor de eerstejaars is er de 1ste Bach Jaarploeg! Op regelmatige basis worden leuke groepsactiviteiten gedaan, zoals voordrink op Politika-fuiven, jeneverhonkbal en zelfs een eerstebachweekend! In deze groep zitten is een must voor elke nieuwe student! Stuur een mail naar [email protected] en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten én wordt lid van de Jaarploeg!

De cursusdienst zorgt voor jouw cursussen en dat aan een voordelige prijs. De cudi is altijd te vinden op het tweede verdieping van ons faculteitsgebouw en in het begin van het academiejaar is er een massaverkoop aan de aula!

Van maandagavondfilms tot uitstappen, cultuur zorgt voor een zeer ruim aanbod. In het begin van het tweede semester is er de grootste cultuurreis. Ook dit jaar

gaan we weer een paar dagen naar een grote Europese stad. Vorig jaar was dat nog Praag.

Blijf up-to-date van al onze activiteiten. Wekelijks ontvang je in de les ons informatieblaadje, de PS met alle komende activiteiten. Ook brengt Politika een paar keer per jaar een eigen studentenmagazine uit: Polstok.

Page 2: Brochure politika 1

Gedurende deze midweek zal de klemtoon

liggen op het leren kennen van je toekomstige

aulagenoten. Er zullen o.a.

ontmoetingsactiviteiten, een cantus, een fuif,

diverse (sport)spelen,… georganiseerd worden.

Ook zullen er drie maaltijden per dag voorzien

worden en alles, behalve drank, zit inbegrepen

in de prijs.

WAAR & WANNEER?

Van woensdag 18 september

tot vrijdag 20 september

In Bivakhuis de Kompel

(Laan op Vurten 61,3581

Beverlo, gelegen aan Beringen

mijn)

Je komt als nieuwe student in een nieuwe

omgeving waar je amper iemand kent.

Om snel mensen te leren kennen en daarbij

hechte vriendschappen mee te smeden vóór

het academiejaar begint, organiseert

Politika drie geweldige dagen boordevol

activiteiten. Je krijgt daarbij ook een

voorproefje van het studentenleven

en je wordt zo voorbereid op het

academiejaar. De midweek bevat

twee overnachtingen in de

degelijke accommodatie van

bivakhuis de Kompel.

PRIJS?

€ 50 (alles inbegrepen!!!)

(behalve drankjes)

HOE INSCHRIJVEN?

Stuur als de bliksem een mailtje

naar [email protected]

(plaatsen zijn beperkt, dus niet wachten!)

Meer info volgt dan.

D é k e n n i s m a k i n g s d a g e n v o o r d e n i e u w e s t u d e n t e n !

M I D W E E K 2 0 1 3

Wij zien jullie daar voor

een fantastisch begin van

jullie studententijd!